1 april 2020

Wel of geen Greenrun?

Het Coronavirus slaat hard toe als het gaat om loopevenementen. Het ene na het andere evenement wordt gecanceld. Heb je daar al die tijd voor getraind. Ik zit in hetzelfde schuitje. Flink getraind voor die halve marathon, wordt deze geannuleerd. Natuurlijk begrijp ik die stap maar toch ff slikken.

Enfin, hoe staat het met de Greenrun dan?  Deze is pas op 5 juli, dus de kans bestaat dat deze misschien nog wel door kan gaan. Maar het blijft spannend

Wanneer de beslissing valt? Geen idee. Liefst zo laat mogelijk. Dus blijf trainen. Wie weet is de Greenrun jouw komende uitdaging.

En anders dan gaan we de Greenrun gewoon in 2021 weer uitzetten. En natuurlijk ook weer voor KiKa. Want dan is natuurlijk onze doelstelling. Geld inzamelen voor KiKa door mee te doen aan jouw eigen uitdaging.

En wie weet, kun je dan met de trein naar Diepenveen komen, aldus onderstaande afbeelding die ik ergens in Diepenveen tegen kwam.

Ruud Odijk