De Beste Verliezer

Ben jij De Beste Verliezer van de Greenrun? 10 euro korting

Je hebt er vast al van gehoord: De Beste Verliezer en het boek van de gelijknamige Bestseller. De Beste Verliezer is hét Lifestyleprogramma van SportvoedingWebshop.com. Tijdens de Greenrun zal SportvoedingWebshop.com ons voorzien van iso Drink. Een heerlijke sportdrank die wij je als organisatie gratis aanbieden in samenwerking met de sportvoeding specialist. Optimaal presteren vraagt om de best mogelijke voeding. Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis draait al heel wat jaren mee en werkt met de beste atleten ter wereld. En als organisatie doen we er alles aan mooie dingen te doen voor jullie en het goede doel. Daarom bieden wij jullie een mooie cadeaubon van 10 euro.

In de wereld van voeding valt nog veel winst te behalen. Met ruim 20 jaar ervaring is eigenaar Henk-Jan niet alleen een absolute specialist op dit gebied; hij schreef ook een Besteller boek en ontwikkelde zijn nieuwste product, Diet Protein. In samenwerking kunnen we dit tijdig aanbieden met een eenmalige en fikse korting van 10 euro. Zijn boek werd in 2019 een Bestseller en verscheen in de top-100 van meest verkochte boeken. Een absolute aanrader als je meer uit je sport en je leven wilt halen.

 

De Beste Verliezer Diet Protein wordt al door duizenden sporters gebruikt. Ook voor niet sporters is effectief. Het product is totaal vernieuwd. De receptuur is verbeterd en het bevat o.a. oats havermout, lijnzaad en meer. Ook vrij van ongezonde zoetstoffen. Je kan Diet Protein als volgt gebruiken:

  • Als start van de dag als maaltijd, ontbijt
  • Als tussendoortje op je werk, of…
  • Als herstelshake na een training. Diet Protein houdt je fit tijdens een trainingsperiode op weg naar de wedstrijden

Wil je Diet Protein bestellen met 10 euro korting? Dat kan! Vul de volgende kortingscode in: RSNAV. Deze code is 1 maand geldig na het verschijnen van deze nieuwsbrief, via onderstaande link.

Zie hier de links:

 Algemene en meer info tref je aan op: www.debesteverliezer.com

Scroll to top