Goede doelen steunen

Elk jaar zoekt de Greenrun-organisatie een goed doel uit waar de opbrengst van deze loop heen gaat. Voorgaande jaren werd KiKa gesteund middels de inzet van team Deventer, zal dit jaar een roparunteam uit Deventer gesteund worden

Wie is roparunteam 326?

Wij zijn Roparun team 326 – Run For Cancer en sinds 2012 doen wij mee aan de Roparun. De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld. In het Pinksterweekend wordt in Parijs en Hamburg het startschot gegeven van dit geweldige loopspektakel. Ruim 375 teams doen mee en zullen op 2e Pinksterdag finishen in Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop zal ruim 540 kilometer afgelegd gaan worden binnen 50 uur. Dit alles voor een uniek doel, de Roparun. Een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Met de opbrengst wil stichting Roparun de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten en hun naasten zo aangenaam mogelijk maken. Jaarlijks halen de teams gemiddeld zo rond de 5,2 miljoen euro op. Het motto van stichting Roparun is dan ook:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Team 326, Run for Cancer uit Deventer, bestaat uit 24 personen en is opgebouwd uit 8 hardlopers, welke begeleid worden door fietsers, chauffeurs, fysiotherapeuten, koks en andere belangrijke vrijwilligers.

Kijk voor meer informatie op de site van de Roparun.

Scroll to top