Greenrun Informatie

Kleedkamers

Bij het Hof van Salland, het startpunt, zijn toiletten, kleedkamers waar gebruik van gemaakt kan worden.

Run-bike-run

Dit jaar voor het eerst. Minimaal 2 deelnemers waarvan 1 start met fietsen. Als team kun je zelf bepalen wanneer je wisselt op de route. Je krijgt een route mee omdat deze route niet uitgezet is met pijlen. Meerder lopers als team mag maar minimaal 1 fietser moet de groep begeleiden voor de route. Elke deelnemer moet zich ook inschrijven, inclusief de fietser.

Drankenposten

Op het parcours zijn geen drankenposten, i.v.m. vervuiling van het bos. Bij de finish staat een sportdrankje klaar. Voor de run-bike run is het raadzaam een bidon met water mee te nemen op de fiets. 

Garderobe

U kunt uw tassen, kleding bij de start afgeven in bewaring.

Betalen

Voor deelname wordt een startgeld gevraagd. Deze is €10,00. Dit bedrag gaat naar een goed doel, aangezien de onkosten door sponsoren betaald worden. Deze kunt u contant voldoen bij het aanmelden bij de start.

Inschrijven

Om een beeld te krijgen van de opkomst, is het prettig u van tevoren aan te melden via de website. Betalen doet u pas op de dag zelf. Ook de begeleidende (run bike run) fietser moet zich aanmelden

Medaille

Dit jaar is alweer de vijfde editie van Green run. Dit willen we vieren met een mooie medaille. Elke deelnemer aan de hardloopafstanden krijgt zo’n medaille. Voor de wandelaars zijn er speciale pins gemaakt.

Starttijden

Vanwege de corona maatregel zijn er verschillende starttijden. Elke onderdeel heeft een eigen startvak waarin gestart kan worden.

Wandelaars: 9:30 tot 10:00

Run bike run: 10:00 tot 11:00

Hardlopers, 5 en 10 km: 11:00 tot 12:00 

Parkeren

Rondom en bij het Hof van Salland zijn voldoende parkeerplekken. Ook is er plaats voor uw fiets. Gelieve deze niet op het plein te zetten, maar aan de zijkant.

Routes, afstanden

De routekaartjes zijn ook op een webpagina van Greenrun. De run bike run route krijgt een papieren versie voor onderweg. De andere routes zijn met pijlen uitgezet.

De afstanden zijn 5 en 10 km. Zowel voor wandelaars en hardlopers. De run bike run route is 21,2 km.

Goede doelen

Dit jaar gaat de opbrengst naar de roparun. Het roparunteam 326 uit Deventer zet zich in voor de palliatieve zorg en doneert ook een bedrag aan de Hospice de Winde in Deventer.

Horeca

Het hof van Salland is een buurthuis, waar gelegenheid is voor een kop koffie, een frisdrankje, een alcoholische versnapering of een licht lunch.

Adressen

Het startpunt is in Diepenveen, Dorpstraat 30, bij het Hof van Salland

Scroll to top