Hoe zit het met jouw medaille?

Na 2 jaar dat de Greenrun met een goodiebag verzorgt te hebben werd het tijd voor een medaille. Omdat de Greenrun iets met natuur, groen en dus ook duurzaam uit wil stralen werd in het 3e jaar de eerste medaille van hout.

Dit jaar gaan we een stapje verder.   Ook dit jaar streven we ernaar de medaille duurzaam te maken en materialen te gebruiken die duurzaam zijn. Naast de houten medaille welke verfraaid is met een gravure van ons logo is er ook een lint, in de kleuren van KiKa, dat van gerecycled kunststof gemaakt is. Twee bedrijven wil ik hiervoor in de spotlight zetten die kosteloos hun hulp hebben aangeboden.

De techniekfabriek.

De Techniekfabriek is in 2017 opgezet als werk- leerbedrijf waar personen met een afstand tot de arbeidsmarkt herbruikbare grondstoffen
verwerken tot nieuwe hoogwaardige producten. Zo worden er tassen gemaakt van afgeschreven werkkleding en reclamebanners. Op deze manier wordt er minder waardevol materiaal weggegooid en kunnen bedrijven en particulieren mooie duurzame producten kopen. De Techniekfabriek biedt zinvolle activerings- en dagbestedingstrajecten aan een diverse groep mensen qua afkomst, achtergrond, opleidingsniveau en vaardigheden. De Techniekfabriek is onderdeel van Cambio / Circulus- Berkel.

Wil je meer weten? Kijk op: www.circulus-berkel.nl/cambio/de-techniekfabriek/

MakersDen

De MakersDen is één januari 2018 een zelfstandig bedrijf geworden dat is ontstaan uit het Smartlab in Deventer. De MakersDen is Fablab en een werkplaats voor makers, ondernemers, particulieren en scholieren. De MakersDen is gespecialiseerd in o.a. lasersnijden, 3d printen, 3d ontwerpen.  We hebben computers, 3d printers en een lasersnijder die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van je eigen idee of product. Bij de MakersDen maak je alles wat je wilt. Van gebruiksvoorwerpen, sieraden, kunstwerken, prototypes en onderdelen tot schaalmodellen en informatieborden. Laat je inspireren door onze fabmomenten.  Ook bieden we door ons zelfgemaakte ontwerpen en producten aan in de webwinkel.

Meer weten? https://www.makersden.nl/fabmomenten, en https://www.makersden.nl